Bu yılın sonlarına doğru duyurulmuş olan katlanabilir telefon teknolojisini birçok insan merakla takip ediyor.Katlanabilir telefon teknolojinde bir adımda Motoroladan geldi.Motorola bu konuda çalışmalarına hız verdiği ve katlanabilir telefon modelinin adına Motorola Razr olarak adlandırdığı internette sızdı.Aslında internette sızan bilgilerin detayı şu şekilde devam etmektedir.

Motorola Razr'ın kelimenin tam anlamıyla internette sızan görüntülerinde oldukça inandırıcı bir görünüm içeriyor. Görüntülerde Razr'ın ikon kapaklı kılıfının dışında küçük bir ekran gösteriliyor. Daha sonra telefon, yalnızca üstte bir çentik ve altta bir sırt olacak şekilde, kenardan kenara uzanan tam bir ekran gözükmektedir.

Motorola Razr I ile ilgili görsel sonucu

Telefonun maliyetini 1.500 Dolar olduğu söylenmektedir.Bellek olarak 4 ila 6 GB RAM'e sahiptir. Snapdragon 710 pille çalıştığı bilinmektedir.Bataryasının 2.730 mAh oldugu tahmin edilmektedir.Açıldığında ise 6.2 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Motorola, katlanabilir bir telefon üzerinde çalıştığını doğruladığında, tüm işaretlerin lansmanın  yaz aylarında yapılacağını gösteriyor.Razr'ın şimdi ve o zaman arasında yüzeye çıkmasını gösteren çok daha fazla görüntü bekliyor.

 



noobmaster69

noobmaster69