Fortnite Nedir ?

Her geçen gün daha popüler hale gelen Fortnite’ı detaylı inceleme ve oyunun bilinmeyen yönlerini anlatma zamanı geldi. Fortnite oyunu,Epic Game tarafından piyasa sürüldü. Fortnite oyunu bu yılın en çok oynan oyunları arasında gösterilmektedir.

 

Fortnite Nasıl oynanır ?

Oyun biraz Pubg ile benzer yanları olmasına rağmen çok sevilmiştir.Benzer yanları ise 100 oyuncu aynı haritaya bırakılıyor ve hayatta kalmaya çalışıyorsun.

 

Fortnite İndirme

Bu oyun şuanda Steam üzerinde bulunmuyor.Ancak Epic Game’in kendi resmi internet sitesi üzerinden(epicgames.com) ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Siteye giriş yaptığınızda sağ üst köşede bulunan “login” kısmında tıklayın.Daha sonra karşınıza gelen formun en altta bulunan “Don’t have an Epic Games Account” kısmının yanındaki “Sign Up” kelimesine tıklıyoruz.Bu formu doğru bir şekilde doldurduktan sonra karşımıza panel çıkacaktır.Epic game sitesinden kayıt olduğunuz bilgileri ile giriş yapın sol üstte bulunan Game - Fortnite oyununa tıklayınız. 

 

Karşınıza çıkan pencerede bulunan “Download” tuşuna bastıktan sonra işletim sistemi seçeneği çıkacaktır.Mac ve Windows kısmından hangi işletim sistemini kullanıyorsanız onu seçmelisiniz.Sonrasında oyunun Setup dosyasını indirmeye başlayacaktır.

 

Fortnite Yükleme

İndirmiş olduğumuz setup dosyasını açıyoruz.Karşımıza çıkan pencereden Install sonra Next diyoruz ve “Downloading Update” sekme çıkıyor.Bu sekme üzerinden indirme işlemini gerçekleştirecektir.Oyun dosyaları bilgisayarınıza indikten sonra Oyun başlangıç ekranı karşımıza gelmektedir.

 

 

Epic Game sitesine kayıt olduğunuz bilgileri Login ekranına giriyoruz.Daha sonra Sol üst kısmından “Install” yazısına tıklıyoruz.

 

Daha sonra karşımıza gelen sözleşmeyi onayladıktan sonra tekrar “Install” butonu gelmektedir.Bu butona tıklayarak oyunu kuracağınız dosyayı seçiyorsunuz.Oyunun bilgisayara tamamen kurulma işlemini başlatıyorsunuz.Oyun kurulduktan sonra oyuna tıklayarak açın ve bilgilerinizi yazarak giriş yapın.Bu şekilde oyun başlamış olacaktır.

 

Fortnite  Sistem Gereksinimleri

 

 



Avengers Assemble

Avengers Assemble