Eylül ayındaki beklenen açılıştan dört ay önce Apple , yeni iPhone'larının piyasaya sürülmesi için her şeyi hazırlamaya başladı.In veritabanı EEC (Avrasya Ekonomik Komisyonu) piyasaya çıkmak üzere olan yeni iPhone'lar dahil model adları sıralandı.

Apple sonbaharda iPhone XR,iPhone XI ve iPhone XI Max  modelini getiriyor

Gelen veri tabanında A2111, A2160, A2161, A2215, A2216, A2217, A2218, A2219, A2220, A2221 ve A2223 şeklinde cihaz model bilgileri bulunmaktadır. Toplam iki veya üç iOS akıllı telefonunu temsil ettiği tahmin ediyoruz. A21 ile başlayan cihaz model bilgilerinin yaklaşmakta olan Apple iPhone XR2 olması muhtemeldir. A22 serisi ise iPhone XI ve iPhone XI Max'i içerdiği tahmin edilmektedir. Bahsedilen üç model, her biri üç depolama değişkenli veri tabanında görünmektedir.

Diğer iki kod adı ek bileşen tedarikçilerini gösteriyor. Apple, şimdiye kadar sunduğu maksimum depolamadan daha fazla bir kapasite olan 512 GB depolama alanı mevcut bulunan yeni iPhone 11'in (5G) 5G versiyonu bizlere sunabilir. Bu yıl, özellikle de iPhone kameralarda büyük rolü oynası bekleniyor. Apple akıllı telefonlarının tasarımında önemli değişiklikler beklenmese dahi, merkezde beklenen belirgin üçlü kamera sistemlli bir cihazda kullanıcılarına sunabilir. Geniş açılı ve telefoto çekimler için klasik sensörlere ek olarak, iPhone 11 yani ultra geniş açılı fotoğraflar için ek bir üçüncü mercek sunması bekleniyor. Bu özellikler henüz doğrulanmadı, ancak söylentiler ve gelen bazı resimlerinden bu şekilde olucağı tahmin edilmektedir.

Ancak şimdilik, Apple yazılımına odaklanıyor. Gelecek hafta, (WWDC 2019)Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı başlıyor.Öncelikle yeni işletim sistemleri olan iOS 13 , macOS 10.15 , tvOS 13 ve watchOS 6 hakkında konuşacak . Ancak söylentiler, iPad 2019 modeli, iPhone SE'nin halefi ve Mac Pro için çeşitli donanım güncellemeleri olan yeni bir Apple hakkında bilgilerin konuşulması bekleniyor.Önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla şey öğreneceksiniz. Apple CEO'su Tim Cook , geliştirici konferansına 3 Haziran’da saat 19: 00’da bir açılış konuşması yapacak. 

 



noobmaster69

noobmaster69