Bu akşam başlayan WWDC19'un öncesinde, Twitter üzerinden bir görsel ortaya çıktı. Görselde bu sene Apple'ın kullanıcılara sunacağı iOS 13'ün karanlık moddaki 'Anımsatıcılar' uygulamasıydı.

Her sene düzenlediği Apple'ın yeni yazılım ve ürünlerini tanıttığı Worldwide Developer Conference (WWDC) etkinliği sonunda başladı. Apple kullanıcıları, ürünleri ile ilgili bir çok sorunun cevabını alacak. Apple yaptığı açıklamada eski ürünlerinin durumunu, iOS 13'ün hangi modellerine geleceği gibi tüm soruların cevabını veriyor. Şimdi ortaya iOS 13'ün karanlık modunda yenilenen 'Anımsatıcılar' uygulamasının bir ekran görüntüsü paylaşıldı. 

İşte ekran görüntüsü;

iOS 13'ün karanlık modundan Anımsatıcılar

 

Telefon sızıntılarını sosyal medya hesaplarında paylaşımıyla tanınan Benjamin Geskin'in yaptığı paylaşım, çok kısa sürede yayıldı. Geskin'in konuyla ilgili yaptığı açıklamada, karanlık mod ve uygulamalar hakkındaki bazı bilgileri ilk kez Mart ayında edindiğini söyledi. Ekran görütüsünüde yine Mart ayında edinen Geskin, iOS 13'ün kullanıcıların hizmetine sunulduğunda görünüş olarak farklı olabileceğini açıklamasına ekledi.

WWDC 19'dan iOS 13 hakkında bilgiler ve görüntüler gelmeye devam ediyor takipte kalın.



Kenan Kartal

Kenan Kartal

software development engineer, traveller, blogger