Microsoft zaten işletim sistemleri Windows Phone ve Windows Mobile 10, gelişimini belirledi 10 Aralık 2019 yazılımı için destek olacak . Orada da uzun süre otomatik cihaz yedekleme fonksiyonu, fotoğraf yüklemeleri ve varolan aygıt sigortasından bir cihaz kurtarma olarak mevcuttur programları, ancak Messenger WhatsApp threema gibi uygulamalar ve artık kullanılamaz olacak olsa.

Mobil Windows'ta WhatsApp'ın sonu zaten açıklandı

WhatsApp, Messenger’ın 2019’un sonuna kadar yalnızca Windows akıllı telefonlarında güvenli bir şekilde çalışması gerektiğini açıkladı. Ayrıca, Engadget sitesinin isteği üzerine   bir Microsoft sözcüsü, WhatsApp'ın Microsoft Mağazasından kaybolduğunu söyledi. Ayrıca alternatif Threema, mobil Windows için son sürümü 3.0 ile birlikte yayımladı.

Buradaki yenilik , kullanıcıların Threema ID'lerini, kişilerini ve gruplarını Android ya da iOS gibi başka bir sisteme taşımasını kolaylaştıran varsayılan güvenli fonksiyondur . Ancak WhatsApp kullanıcıları hesapları, kişileri ve grupları ile işletim sistemlerine de geçebilirler. Sohbet geçmişleri, yani sohbetlerin içerikleri, diğer telefon türlerine aktarılamaz.

2015 yılında tanıtılan Windows 19 Mobile, Microsoft'un Apple'ın iOS ve Google'ın Androidine alternatifiydi. Sistem, Windows'un masaüstü işletim sistemlerine daha yakından bağlanmalıdır. Ancak, ürün başarılı değildi



Thor Son of Odin

Thor Son of Odin