Aynı zamanda hatta ilk defa bir sekiz çekirdekli CPU seçeneği de ekliyor.MacBook Pro bugün bir güncelleme alıyor ve evet, beklediğiniz güncelleme.Apple MacBook Pro klavye tasarımı değişikliğe gidiyor. Apple, MacBook klavyelerinde "kelebek" mekanizmasıyla ilgili sorunları kabul ettiğinin ertesi gün onarımları sunduktan sonra , şirket şu anda altta yatan tasarımı inceleme başladı. 

Bir yıldan fazla bir süredir kullanıcılar tarafından iletilen yoğun tepki ve protestolara karşı Apple nihayet sorunu kabul eden bir açıklama yaptı. Ertesi gün klavye onarımı teklif etmeye başladı.

Şimdi, Apple klavye şikayetlerini dikkatte alarak  bu şikayetleri gidereceğini umduğu farklı malzeme kullandığını söyleniyor.Ek olarak, şirket normalde bakım planı tarafından kapsanacak klavyelerle ilgili standart bir yıllık garantiyi uzatıyor. Bu nedenle, bir yılınız dolsa bile hala garantiniz varmış gibi klavye onarımlarına hak kazanıyorsunuz.

Apple'ın bugün açıkladığı düzeltmenin aslında işe yarayacağını umuyoruz.Bu gözden geçirilmiş klavye tasarımına ek olarak şu bilgiyi de paylaşmak istiyorum.Apple bugün 15-inç yeni MacBook Pro sekiz çekirdekli işlemci seçeneğiyle ilgili bazı CPU güncellemelerini duyurdu.2.3GHz (Turbo Boost ile 4.8 GHz'e kadar) taban hızları sunan sekiz çekirdekli Core i9 işlemciyle standart olarak sunulacak.

Daha az pahalı olan altı çekirdekli, dokuzuncu nesil Core i7 işlemcisiyle, baz saati 2,6GHz ve Turbo Gücü 4.5 GHz hızıyla başlatılıyor. Parasını ödeyebilenler için daha üst seviye bir CPU seçeneği de mevcut olacak tabi sekiz çekirdekli Core i9 işlemciyle, baz saati 2.4GHz ve Turbo Boost hızına sahip 5.0GHz. Bu arada, 13 inçlik Touch Bar MacBook Pro modeli sekizinci nesil Core i5 ve i7 dört çekirdekli işlemcilerden biraz daha hızlı bir şekilde alıyor.

4.1GHz'e kadar Turbo Boost hızlarına ulaşan 2.4GHz dört çekirdekli Core i5 yongası ile standart olarak geliyor. Ayrıca Turbo Boost ile 4.7GHz'e ulaşan bir 2.8GHz dört çekirdekli Core i7 CPU ile yapılandırılabilir.Bu yeni MacBook Pro'ları şimdi olduğu gibi aynı başlangıç ​​fiyatları ile sunuluyor.

 



Avengers Assemble

Avengers Assemble